Énekelnél? Fellépésre, válogatásra, vagy tehetségkutatóra készülsz? Vagy csak tökéletesíteni szeretnéd a hangod és a tudásod?

2003-ban diplomáztam Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz - ének szakán mint énekművész és mint tanár. Immáron 13 éve az Erkel Gyula Újpesti Zeneiskola jazz-ének szakán tanítok, és a pályafutásom során sok olyan tanítvánnyal dolgoztam együtt, akik azóta befutott, ismert énekesek lettek.

Számos tehetségkutatóban is részt vettem mint felkészítő tanár, mint például Megasztár 2-3. szériájában, a Csillag születik 2-3 című produkcióban, vagy az X Faktor 1-3 részeiben.

Többek között a következő művészeket, énekeseket tudhatom tanítványaim között: Harcsa Veronika, Molnár Frenc Caramel, Tóth Gabi, Rúzsa Magdi, Szabó Ádám, László Attila, Janicsák Veca, Oláh Gergő, Péterfy Bori, Brash Bence, Weisz Viktor, Berkes Olivér, Gájer Bálint

A tanítás során a legfontosabb célom, hogy rátalálj a saját stílusodra, és egy jól felépített technikára alapozva feloldjuk a benned lévő blokkokat, amely által szabad az út az önkifejezés egyik legszebb módja, az éneklés előtt.

Várom jelentkezésed! e-mail: tanar@eliasjr.hu | tel.: +36(70)331-2285

© 2013 Éliás Gyula Jr. All Rights Reserved Grafika: LookGraphics Web: kirehu